Kedvező árak a BaBiBike-nál a rendszeres felhasználóknak!

A használatért fizetendő: Bérlet ára + Kártyadíj + Kölcsönzés díja

Bérlet és kártya díj

A BaBiBike kártya használatához, a BaBiBike rendszerhez való hozzáférést biztosító fél éves vagy éves bérlet vásárlása szükséges.

Kedvezményes bérletek díja
Az éves bérlet díja 8.800Ft
A féléves bérlet díja 5.700Ft
14 éven felüli diákok éves bérlet díja 7.000Ft
14 éven felüli diákok féléves bérlet díja 4.600Ft
A BaBiBike kártya díja 600Ft/kártya

A BaBiBike kártya használatához, a BaBiBike rendszerhez való hozzáférést biztosító fél éves vagy éves bérlet vásárlása szükséges.

A bérletek a kártyaigényléssel, illetve a kártya érvényességének meghosszabbításával együtt vásárolhatók meg a kártyaértékesítő helyeken.

Ezen felül a kártya kiváltásakor minimum 2.000 Ft-nak megfelelő összeget fel kell tölteni minden egyes kiváltott kártyára. A feltöltött összeg a bérlet, illetve a bérlet lejárta után egy hónapon belül vásárolt újabb bérlet érvényességének ideje alatt használható fel. A bérlet lejárta utáni egy hónapon belül a fel nem használt összeget a Kártyaértékesítő helyeken visszafizetjük. A kerékpár kölcsönzésének díja a feltöltött összegből kerül levonásra.

 

Alkalmi felhasználó

Alkalmi felhasználó
Napijegy 400Ft

Jegyvásárlás esetén a rendszer 10.000 Ft-ot zárol letétként az ügyfél bankszámláján.

A megvásárolt jegy érvényességi idejének lejártát követő napon történik a letét összegéből a jegyár és a kölcsönzési díj levonása. Ezt követően a rendszer jelzést ad a banknak, hogy a maradék összeg zárolása felszabadítható. A bankunkkal kötött szerződésünk értelmében a zárolt összeg visszajáró része 5 munkanapon belül felszabadul az ügyfél számláján.

 

Kölcsönzés díja

Minden új kölcsönzés megkezdett óra a megvásárolt, érvényes jeggyel vagy bérlettel ingyenes. 

Az első óra után, minden megkezdett óra kölcsönzésnek számít, mely kiszámlázásra kerül.

Kölcsönzés díja
60 percig ingyenes
120 percig 200Ft
180 percig 400Ft
240 percig 600Ft
Minden további megkezdett 1 óra +200Ft

A kölcsönzés maximális időtartama alkalmanként 12 óra lehet. Ha 12 órán belül a kikölcsönzött kerékpár nem kerül vissza bármelyik dokkolóba, a kerékpárt eltűntnek nyilvánítjuk és kerestetni fogjuk.